Skip to main content

Yleislääkäri, Lapua, Kauhava, Alajärvi

Me keskitymme työssämme olennaiseen, terveyteen. Meillä jokainen on oma arvostettu itsensä, oman alansa huippuosaaja ja tärkeä osa työyhteisöä. Etsimme nyt osaavaan ja motivoituneeseen joukkoomme Yleislääkäriä Lapualle, Kauhavalle ja Alajärvelle. Tutustu tehtävään ja hae!

Mitä työ yleislääkärinä Terveystalossa pitää sisällään?

Yleislääkärinä Terveystalossa pääset tekemään monipuolista yleislääkäritasoista työtä sekä kehittämään osaamistasi. Tuemme ammatillisessa kehittymisessä ja tarjoamme laajan koulutustarjonnan ammattilaisillemme. Työtehtäväsi koostuvat työterveys-, vakuutus- ja yksityisasiakkaiden ajanvarauksellisesta vastaanottotyöstä.

Halutessasi voit työskennellä yhdessä tai useammassa yksikössä Etelä-Pohjanmaan alueella. Lapuan, Kauhavan ja Alajärven yksiköt ovat mukavia pieniä toimipaikkoja, joita kaikkia yhdistää tiivis ja lämminhenkinen työyhteisö. Yhdessä tekeminen on toimintamme peruspilareita.

Jotta saisit keskittyä tärkeimpään, apunasi arjessa toimii sinulle nimetty lääkäriasiakkuusvastaava, joka huolehtii työn sujuvuudesta. Yhdessä autamme löytämään juuri sinulle sopivan työnteon tavan, esimerkiksi valitsemaan yrittäjyyden tai työsuhteen välillä. Meillä työn ja vapaa-ajan yhteensovittaminen on helppoa. Halutessasi voit työskennellä osa- tai kokoaikaisesti ja osittain myös etänä.

Olitpa sitten vasta valmistunut tai jo urallasi kokemusta kartuttanut asiantuntija, olet lämpimästi tervetullut Terveystalon lämminhenkiseen tiimiin!

Miksi meille töihin?

Terveystalo on inhimillinen työntekopaikka, jossa sinä voit keskittyä olennaiseen. Meillä jokainen on oma arvostettu itsensä, oman alansa huippuosaaja ja tärkeä osa työyhteisöä. Hyvän ja arvostavan työntekopaikan sekä laadukkaan perehdytyksen ja innostavien tehtävien lisäksi tarjoamme sinulle:

  • Monipuoliset työsuhteen edut, kuten lounas- ja virike-edun, kumppanialennukset ja kattavan työterveyshuollon, joka sisältää peruspalveluiden lisäksi muun muassa lähetteelliset erikoislääkärikäynnit sekä lyhytpsykoterapian.
  • Tukemme ja kannustuksemme ammatilliseen kasvuun. Tarjoamme osaajillemme omat laadukkaat koulutuksemme, Terveystalon Lääkäripäivät, viikoittaiset Tiedosta taidoksi since 2020 -koulutukset ja Terveystalo Academyn monipuolisen kurssivalikoiman. Pyrimme tukemaan kouluttautumista myös talon ulkopuolella.
  • Inhimillisen työntekopaikan, jossa elämääsi jää työn ohessa tilaa niille kaikista tärkeimmille asioille. Tuemme työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista muun muassa erilaisin vuoro- ja työaikajärjestelyin sekä etätyön mahdollistamalla. Emme vain siksi, että se on tutkitusti toimivaa, vaan ennen kaikkea siksi, että se on inhimillistä.
  • Kollegaverkoston ja erittäin sujuvan konsultointiväylän kaikilla lääketieteen erikoisaloilla ja yleislääketieteen substanssijohtamista - ainoana yksityisenä toimijana Suomessa.
  • Työntekopaikan, jossa voit luottaa siihen, että kaikki toiminta perustuu tutkittuun tietoon sen vaikuttavuudesta ja joka on tutkitusti terveyspalvelualan ammattilaisten suosikki (Universumin ammattilaistutkimus 2020, 2021, 2022 ja 2023).

Kiinnostuitko tehtävästä?

Jätä yhteystietosi hakulomakkeen kautta tai ole yhteydessä ura-asiantuntija Milla Mylläriin

([email protected] tai 050 343 5623)

Taistelussa terveemmän elämän puolesta meistä jokainen on tärkeimmän tekijä.

Tervetuloa Terveystaloon!

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Yleislääkäri, Lapua, Kauhava, Alajärvi

62100 Lapua
Kokopäiväinen, Etätyö

Julkaistu 28.06.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti