Skip to main content

Tule ylilääkäriksi akuuttihoidon palvelualueelle

Kainuun hyvinvointialueella akuuttihoidon palvelut ovat oma palvelualue osana akuuttihoidon ja pelastuksen toimialuetta. Palvelualue koostuu ensihoidon, päivystyksen, teho-valvonnan sekä akuutti kotisairaalan ja tilannekeskuksen -palveluyksiköistä.

Hyvinvointialueella ensihoito toteutetaan vastikään käynnistetyllä monituottajamallilla yhdessä hyvinvointialueen omien hoitotason yksiköiden ja yksityisen palveluntuottajan perustason yksiköiden kanssa, siten että laadukas ensihoito toteutuu ympäri Kainuuta. Päivystysalue sijaitsee tammikuussa 2020 avatuissa uusissa Kainuun keskussairaalan tiloissa, jonka yhteispäivystyksessä on vuosittain n. 35 000 kävijää. Päivystyksessä toimii perusterveydenhuollon päivystys ja erikoissairaanhoidon jakamaton päivystys. Teho-valvonta-osasto tarjoaa tiloissaan teho- ja valvontatasoista hoitoa yhteensä 15 potilaspaikallaan päivystysalueen välittömässä läheisyydessä. Akuutti kotisairaala ja tilannekeskus ovat uusin kokonaisuus, joka tehostaa kotiin vietävien palveluiden toimintaa Kainuussa. Akuuttihoidon palvelualueella teemme tiivistä yhteistyötä palveluyksiköidemme välillä tavoitteenamme taata toimiva akuuttipotilaan hoitoketju.

Teho-valvontaosaston ylilääkäri vastaa osaston lääketieteellisestä johtamisesta ja osallistuu päivittäiseen potilastyöhön sekä anestesian työpaikkapäivystykseen. Tarjoamme hakijalle johdettavaksi hyvin toimivan teho-valvontaosaston, jossa on vuosittain n. 1000 hoitojaksoa. Halutessaan hakijoiden on mahdollista osallistua kouluttajana sairaalan aktiiviseen simulaatiokoulutusryhmän toimintaan tai lähteä perehtymään simulaatio-oppimiseen sairaalan uudessa simulaatioympäristössä.

Edellytämme hakijalta anestesiologian ja tehohoidon erikoislääkärin pätevyyttä. Katsomme eduksi tieteellisen meritoitumisen. Hakijoiden tulee omata hyvän suomen kielen taidon lisäksi hyvät yhteistyötaidot sekä positiivinen kehittävä asenne. Vastapainoksi tarjoamme akuuttihoidon palvelualueen vahvan esihenkilötuen ja yhdessä tekemisen kulttuurin.

Palkkaus on kunnallisen lääkärien virkaehtosopimuksen ja Kainuun hyvinvointialueen uraporraspalkkajärjestelmän mukainen. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Koeaika 6 kk.

Vastaanotamme hakemukset Kuntarekryssä.

Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus (T-todistus) terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista.

Työntekijät voidaan testata huumausaineiden varalta.


Lisätietoja

https://hyvinvointialue.kainuu.fi

Yhteystiedot

Sami Mäenpää, toimialuejohtaja, puh. 044 797 0690, [email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti