Skip to main content

Etsimme Hoitokoti Päiväkumpuun, Paloheinän hoivakotiin ikäihmisten asukkaiden hoidosta kiinnostunutta yöhoitajaa, toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Tehtävän aloitus sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian.

Hei sinä elämäniloinen lähihoitaja! Tule Paloheinän ryhmäkotiin tekemään merkityksellistä työtä asukkaidemme parhaaksi, osaksi mahtavaa työyhteisöämme!

Meitä päiväkumpulaisia yhdistää voimakas usko siihen, että elämän arkisten tarpeiden tyydyttäminen perinteisen hoivan ja palvelun muodossa ei riitä.Jotta elämä olisi täysipainoista ja merkityksellistä, siinä on oltava iloa. Päiväkummussa kaikki voivat kokea iloa elämäntilanteestaan riippumatta.Elämänilon tuottaminen on ollut Päiväkummun toimintafilosofia perustamisesta lähtien. Ja on myös seuraavat vuosikymmenet.


Paloheinän hoitokoti on rauhallinen ja kodikas ryhmäkoti ikääntyneille asukkaille. Paloheinässä asutaan kahdessa ryhmäkodissa, joissa on myös viihtyisät yhteiset tilat sekä oma piha. Paloheinän hoitokoti sijaitsee omakotitalojen ympäröimällä rauhallisella ja vehreällä seudulla, kuitenkin palveluiden läheisyydessä. Autolla liikkuville on runsaasti pysäköintipaikkoja.

Olet etsimämme henkilö, jos koet ikäihmisten ja muistisairaiden ihmisten parissa työskentelyn omaksesi, olet ammatillinen ja kollegiaalinen työyhteisön jäsen.

Palkkaus G20, yksityinen sosiaalipalvelualan työehtosopimus

Hoitokoti Päiväkumpu tarjoaa elämäniloa tuottavia, ympärivuorokautisia hoito- ja hoivapalveluja Helsingissä. Päiväkumpu on vuonna 2001 perustettu perheyhtiö, jonka palveluksessa työskentelee pari sataa hoivan ja kodinhoidon ammattilaista.

Jokainen ihminen on erilainen, niin myös kaikki Päiväkummun asiakkaat. Siksi työskentelemme yksilöllisesti jokaisen henkilökohtaiset toiveet ja tarpeet huomioiden. Meillä asukkaita hoidetaan henkilökohtaisesti, taidolla ja lämmöllä.

Miksi juuri meille:

- Asukas on meille tärkein
- Suomalainen perheyritys, kehitämme toimintaa ketterästi ja joustavasti
- Hyvät arvosanat työntekijöiltämme saanut työterveyshuolto
- Monipuoliset koulutukset. mm yhteistyö Amia-akatemian kanssa
- Mahdollisuus kehittyä työssäsi
- Tiimeihin osallistumis-/vaikuttamismahdollisuus (työhyvinvointi, elämänilo, hoitopalvelu, ateria- ja asumispalvelu)
- Mahdollisuus vaikuttaa työvuoroihin, huomioimme toiveesi ja elämäntilanteesi
- Hyvät arvosanat saaneet esihenkilöt (henkilöstökysely)
- ePassi
- Maksuton pysäköinti

    Työ on pääsääntöisesti yötyötä. Meillä on käytössä DomaCare-järjestelmä. Hygieniapassi ja lääkeluvat ovat välttämättömiä tässä tehtävässä.

    Tehtävään hakijalla tulee olla Suomessa hyväksytty lähihoitajan/perushoitajan tutkinto. Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito. Olemme savuton työyhteisö, tarkistamme tartuntalain 48§ mukaisen rokotussuojan ja rikosrekisteriotteen.

    Lisätietoja toiminnastamme löydät www.paivakumpuhoiva.fi

    Artikkeli: https://duunitori.fi/tyoelama/...

    Lisätietoa tehtävästä antaa yksikönjohtaja Riitta Räisänen [email protected] arkisin klo 9-15, p. 050-5906434

    Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

    Yöhoitaja

    Helsinki
    Vakituinen

    Julkaistu 10.07.2024

    Yrityksen koko: 
    100 - 249 henkilöä
    Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti