Skip to main content

Yrittäjä kirpputorille

Oletko haaveillut yrittäjyydestä? Kiinnostaako sinua kiertotalous, second hand ja vanhat esineet? Nyt olisi tarjolla loistava matalan kynnyksen mahdollisuus lähteä yrittäjäksi nousevalle toimialalle!

Etsimme yrittäjää kirpputorille. Kirpputorin nykyinen yrittäjä pyöritti yritystoimintaa yli 10 vuoden ajan Kemissä, ja nyt etsimme hänen yritystoiminnalleen jatkajaa. Toiveena on, että yritys jatkaisi toimintaa esimerkiksi Oulun seudulla.

Uutena yrittäjänä saat täydet vapaudet kehittää kirpputorin toimintaa omien ideoidesi pohjalta. Nykyinen yrittäjä on pyörittänyt kirpputorin ohella kahvilaa ja ompelimoa, ja on valmis tarjoamaan käyttöösi paljon muitakin ideoita, joten mahdollisuudet laajentaa toimintaa ovat olemassa kiinnostuksesi mukaan.

Käyttöösi saat kaiken mitä kirpputorin pyörittämiseen tarvitset: laadukkaan ja monipuolisen varaston myyntivalmiita tuotteita (vaatteita, astiastoa, koriste-esineitä...) sekä aiemman kirpputorin kaluston (kassakone, myyntihyllyt, kahvilan kalusto...). Nykyinen yrittäjä on tukenasi ja oppaanasi alkuvaiheessa, jotta saat toiminnan sujuvasti käyntiin. Lisäksi saat halutessasi tueksesi alaan ja kyseiseen kirpputoriin perehtyneen kirjanpitäjän.

Mitä toivomme sinulta

Toivomme, että olet aidosti kiinnostunut second hand -alasta, kiertotaloudesta ja vanhoista esineistä. Aiempi kokemus kirpputorilta tai historiallisten esineiden parista on plussaa!

Lisäksi työssä onnistuminen edellyttää yrittäjähenkisyyttä ja pitkäjänteisyyttä. Olet valmis ottamaan vastuuta yritystoiminnasta, johtamaan sitä itsenäisesti ja kehittämään toimintaa pitkällä tähtäimellä vastuullisesti. Nykyinen yrittäjä toivoo näkevänsä yrityksen menestyvän tulevaisuudessa, ja on sitoutunut auttamaan tässä uutta yrittäjää.

Miksi tarttua tähän mahdollisuuteen?

  • Pieni aloituskynnys: liiketoiminta on jo perustettu, mikä vähentää aloituskustannuksia ja riskejä. Nykyinen yrittäjä on valmis neuvottelemaan hyvin järkevän kauppasopimuksen, jonka arvo realisoituu varaston myynnin kautta. Alkuinvestointi on siis hyvin minimaalinen, pääset liikkeelle käytännössä uuden liiketilan etsinnän ja vuokraamisen myötä. Kyseessä on liiketoimintakauppa, eli omat palvelusopimukset tulee laatia mm. pankkipalveluiden, vakuutusten yms. osalta.
  • Valmiit resurssit: saat käyttöösi valmiin varaston ja kaluston, joten voit aloittaa myynnin heti sopivan liiketilan löydyttyä.
  • Tuki ja opastus: nykyinen yrittäjä tarjoaa tukea ja opastusta, jotta pääset sujuvasti alkuun. Lisäksi osaava kirjanpitäjä on lupautunut jatkamaan halutessasi tukenasi.

Heräsikö kiinnostus? Tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus alkaa yrittäjäksi ja kehittää omaa liiketoimintaa! Lisätietoja antaa mielellään nykyinen yrittäjä Irene Forsell sähköpostitse ([email protected]).

Haku alkaa 2. lokakuuta 2024 ja päättyy 16. lokakuuta 2024, klo 23.59 (Europe/Helsinki)Työsuhteen tyyppi: yrittäjäEilakaisla Oy

Eilakaisla on yksi Suomen johtavista henkilöstöalan yrityksistä. Haluamme olla alamme laatujohtaja, joka tarjoaa parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen. Siksi rakennamme työtä elämän ehdoilla.

Yli 50 vuoden kokemuksella tunnemme yritysten kehittyvät tarpeet. Ja perheyrityksenä tunnemme työntekijöiden elämän tarpeet. Siksi osaamme yhdistää oikeat osaajat oikeisiin hommiin, olipa kyse sitten pitkästä urakehityksestä tai määräaikaisista tehtävistä.

Erityisen hyvin tunnemme asiakaspalvelun, IT-alan, myynnin ja markkinoinnin, taloushallinnon, vakuutus- ja rahoitusalan sekä teollisuuden ja logistiikan tarpeet. Sydämemme sykkii HoReCalle. Osaamme onnistuneen henkilöstövuokrauksen, rekrytoinnin, suorahaun, henkilöarvioinnit, ulkoistamisen, muutosvalmennukset sekä konsultoinnin HR-kysymyksissä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Yrittäjä kirpputorille

Eilakaisla Oy
Suomi
Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 02.10.2024

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 €
Yrityksen koko: 
250 - 499 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti