Skip to main content

 

 

 

Haemme yrityskehittäjää Business Rovaniemen tiimiin

Tule mukaan kehittämään Rovaniemen yritystoimintaa! Rovaniemi on aidosti kansainvälinen ja monipuolisten palveluiden voimakkaasti kehittyvä keskus. Vireä kulttuurielämä, hyvät harrastusmahdollisuudet ja lähellä oleva luonto tarjoavat loistavat mahdollisuudet palautua työpäivästä. Rovaniemen kaupungin palveluksessa on noin 2000 eri alojen ammattilaista ja asiantuntijaa. Iso organisaatio antaa hyvät mahdollisuudet kehittyä ja kokeilla erilaisia urapolkuja.

Yrityskehittäjä auttaa kansallisia ja kansainvälisiä asiakkaita yrityksen elinkaaren eri vaiheissa yrityksen perustamisesta kasvuun ja mahdolliseen kansainvälistymiseen, omistajanvaihdokseen ja alueelle sijoittautumiseen. Yrityskehittäjä sparraa ja auttaa yrityksiä omalla vahvalla kokemuksellaan ja osaamisellaan. Hän tuo mm. kannattavuus- ja rahoituslaskelmien avulla sekä verotuksen ja yritysmuotojen tuntemuksella merkityksellistä tietoa yrittäjille päätöksenteon tueksi. Yrityskehittäjä toimii yhdessä eri sidosryhmien kanssa tutkimus-, koulutus- ja innovaatioympäristöjen kehittämisessä.

Yrityskehittäjänä työskentelet Rovaniemen kaupungin elinkeino- ja alueellisissa palveluissa, Business Rovaniemen yksikössä. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja merkityksellisen tehtäväkentän, joka sisältää uusia haasteita ja mahdollisuuden kehittyä osana isoa organisaatiota. Käytössäsi on jaksamista ja hyvinvointia tukevia etuja kuten ePassi, työsuhdepyöräetu ja osittainen etätyömahdollisuus. Tehtävä vaatii säännöllisesti läsnäoloa Rovaniemellä.

Yrityskehittäjän kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto ja kokemus ja näyttö elinkeinojen kehittämisestä. Tehtävä vaatii monipuolista osaamista: elinkeinoelämän ja yritystoiminnan tuntemusta, hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja, sujuvaa suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa, kykyä sopeutua muuttuviin tilanteisiin ja tulla toimeen vaativien asiakkaiden kanssa sekä vahvaa sitoutuneisuutta tulokselliseen ja itsenäiseen työhön osana kaupunkiorganisaatiota. Katsomme eduksi kannattavuus-, investointi- ja rahoituslaskelmien syvällisen osaamisen ja kokemuksen sekä tuloslaskelman ja taseen simulointitaidot.

Tehtävän palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 4186,48 € (+mahdollinen kokemuslisä) ja työaika 36 h 15 min/vko. Tehtävän aloitusajankohta on 1.10.2024 lähtien tai neuvoteltavissa sopimuksen mukaan. Tehtävän täytössä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.
Tehtävän täyttämisessä noudatetaan anonyymiä rekrytointimenettelyä, jonka tavoitteena on kohdentaa huomio hakijan ammatilliseen osaamiseen ja työkokemukseen. Käytännössä rekrytointiprosessin ensimmäisessä vaiheessa työhakemuksen avoimiin kysymyksiin ei tule sisällyttää tietoja esim. iästä, äidinkielestä tai sukupuolesta. Taustatiedoissa kysyttävät tiedot eivät näy rekrytoivalle esihenkilölle.

Tehtävää haetaan jättämällä hakemus Rovaniemen kaupungin sähköiseen työnhakupalveluun osoitteessa www.rovaniemi.fi/rekry. Jos sinulla ei ole mahdollisuutta tehdä sähköistä hakemusta, voit toimittaa hakemuksen postitse osoitteella: Rovaniemen kaupunki, Business Rovaniemi, Ainonkatu 1, 96200 Rovaniemi. Kirjekuoreen ja hakemukseen on merkittävä haettavan tehtävän nimike. Hakuaika päättyy 14.8.2024 klo 23:59. Myöhässä tulevia hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon. Työhaastattelun lisäksi voidaan järjestää myös soveltuvuuskoe.

Lisätietoja

www.businessrovaniemi.fi www.rovaniemi.fi

 

Yhteystietomme

Henna Penttilä, [email protected], p. 040 620 2459, 18.7.24 saakka
Samppa Määttä, [email protected], p. 050 529 6738, 5.-12.8.24

Tietoa organisaatiosta

Rovaniemen kaupunki
Elinvoimapalvelut
Elinkeino- ja työllisyyspalvelut / Business Rovaniemi

Sijainti
Ainonkatu 1
96200 Rovaniemi

Muut tiedot

Muut tehtävään liittyvät tiedot

 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti