Skip to main content

Yritysmyyjä, Elisa Tampere

Hei sinä yritysmyynnin osaaja tai tuleva ammattilainen, meillä olisi sinulle paikka avoinna Elisalla!

Elisan yritysmyynnissä sinua odottaa motivoiva ja innostava työyhteisö, säännölliset työajat ja toistaiseksi voimassa oleva työsuhde. Pääset osaksi ratkaisumyynnin tiimiä tarjoamaan B2B-asiakkaille parhaimpia laite- ja palveluratkaisuita. Kyseessä on tavoitteellinen myyntityö, jossa omalla tekemisellä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa työhösi. Ennen kaikkea tarjoamme työpaikan, jossa saat olla oma itsesi.

Yritysmyynnissä tulet tekemään monipuolista työtä alan ammattilaisten kanssa tiiviissä yhteistyössä. Pääset tehtävässä tutustumaan Elisan laajaan tuote- ja palvelutarjontaan ja auttamaan niiden avulla eri alojen yrityksiä liiketoiminnan kehittämisessä. Työtehtäviin kuuluu PK-yrityksien parissa tehtävä uusasiakashankinta sekä nykyisten asiakkaiden asiakassuhteiden hoito. Asiakkaat ovat kotimaisia yrityksiä, joten työtehtävässä pärjäämiseen vaaditaan sujuvaa suomen kielen taitoa.

Sinun ei tarvitse olla vielä valmis yritysmyynnin ammattilainen, sillä koulutamme sinusta sellaisen! Tärkeintä on aito kiinnostus asiakasta ja myyntityötä kohtaan sekä positiivinen ja tavoitteellinen asenne ja halu onnistua.

Tarjoamme sinulle:

  • Kattavan kehityspolun myyntityön ammattilaiseksi sekä loistavat etenemismahdollisuudet. Työt alkavat palkallisella perehdytysjaksolla, jonka jälkeen työurasi jatkuu valmentavan esihenkilötyön tukemana. Asiakassuhteiden hoidossa voit edetä yritysten vastuuhenkilöksi, joka suunnittelee oman myyntitavoitteensa toteutumisen. Huippumyyjillä on hyvät mahdollisuudet päästä mukaan myös suurasiakasmyyntiin. Sinun mielenkiintosi kohteet ohjaavat uraasi.

  • Mahtavan työilmapiirin ja avuliaat kollegat. Esihenkilösi lisäksi tiimin tuki ja apu on lähelläsi. Meillä viihdytään ja Elisa on useasti tullut valituksi Suomen parhaiden työpaikkojen joukkoon Great Place to Work -tutkimuksessa. Töitä tehdään hybridimallilla moderneissa toimistotiloissa aivan Tampereen Ratinan kauppakeskuksen vieressä tai etätyönä kotoa käsin

  • Motivoivan palkkamallin sekä säännöllisen työrytmin. Takuupohjapalkan lisäksi pääset tienaamaan kannusteita ja lasketun keskiarvon mukaan uudet myyjät ovat tienanneet keskimäärin 16 €/h. Pohjapalkan lisäksi kannusteita voi kertyä jopa 2000€/kk ja palkkahaarukka liikkuu noin 2500-4000€ välillä. Työsuhde on voimassa toistaiseksi, ensimmäiset 6kk tarjoamme työtunteja 30 h/vk, tämän jälkeen 37,5 h/vk. Työt sijoittuvat arkipäiviin klo 8–16 välille, viikonloput ja pyhät ovat vapaita!

Hakijan tulee olla täysi-ikäinen ja tehtävään valitulle teetetään luottotietotarkastus sekä huumetestaus, joiden läpäiseminen on edellytys työsuhteen solmimiseen. Myös turvallisuusselvityksiä voidaan tulla teettämään työsuhteen aikana.

Seuraava myyntiryhmämme aloittaa 13.8.2024, joten jos kiinnostuit paikasta, laita meille hakemuksesi mahdollisimman pian. Haastattelemme henkilöitä jo hakuajalla!

Tsekkaa täältä sopisitko Elisan tiimiin: https://elisa.fi/yhtiotieto/rekrytointi/blogi/tata-et-tiennyt-tyosta-puhelinmyyntitiimissa-jori-ja-mikael-elisan-yritysasiakkaat-yksikosta-kertovat-kolme-yllattavaa-faktaa/

Hae paikkaa viimeistään 24.07.2024 20:59 mennessä.

Elisa Oyj- Yritysasiakkaat Telesales TRE

Olemme suomalainen tietoliikenne- ja digitaalisten palveluiden markkinajohtaja. Tehtävämme on tuoda digitalisaatiolla ratkaisuja, jotka ovat tärkeitä ihmisille ja yhteiskunnan kestävälle kehitykselle. Innostus hyödyntää uutta tekniikkaa ja työtapoja on kulkenut mukana lähes 140-vuotisella taipaleellamme. Tänään me elisalaiset palvelemme yli 2,8 miljoonaa asiakastamme Suomessa ja Virossa sekä kansainvälisesti, ja työskentelemme joka päivä määrätietoisesti asiakaskokemuksen ja laadun kehittämiseksi.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona luo uramahdollisuuksia Suomessa tai kansainvälisesti asiakaspalvelun ja myynnin työtehtävissä. Tarjoamme monipuolisesti työtehtäviä sekä vasta-alkajille että kokeneemmille konkareille. Avullamme työntekijä voi kehittää uraansa yksilöllisesti siihen suuntaan, jonka hän valitsee. Hoidamme työsuhteet laadukkaasti ja pidämme osaajistamme huolta. Meillä työt joustavat elämän rinnalla. Baronalaiset tunnetaan ratkaisukeskeisestä ja hätkähtämättömästä asenteesta sekä hyvästä yhteishengestä – tervetuloa joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Yritysmyyjä, Elisa Tampere

Barona
Tampere
Orivesi
37500 Lempäälä
Kangasala
Pirkkala
Ylöjärvi
37100 Nokia
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 26.06.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti