Helsingin seudun ympäristöpalvelut -kuntayhtymä HSY

Helsingin seudun ympäristöpalvelut -kuntayhtymä HSY

Helsingin seudun ympäristöpalvelut -kuntayhtymä HSY on Suomen suurin julkinen ympäristöalan toimija.

HSY:n visiona on tehdä yhdessä pääkaupunkiseudusta maailman kestävin kaupunkiseutu. Tavoitteeseen meidät johtaa ympäristövastuullinen toiminta, kestävä talous, asukaskokemus ja työn murros. Strategiamme ulottuu vuoteen 2030. Strategian tavoitteisiin vievät kymmenen ohjelmaa, joiden painopisteet ovat ympäristövastuu, työn murros, kestävä talous ja asukaskokemus.

Lue lisää strategiasta ja vastuullisuudesta

Meillä on merkityksellinen työ ja vakaa työnantaja.

Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä, mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti ja työskennellä merkittävässä ympäristöalan organisaatiossa yhteiskunnallisesti tärkeiden asioiden parissa. Meillä tehdään työtä puhtaan ja kestävän kaupunkielämän edistämiseksi. Toimimme 16 eri toimipisteessä Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja Kirkkonummella. Tukenasi ovat asiantuntevat kollegat ja monialaisen työyhteisömme osaaminen.

Meillä työskentelee eri alojen ammattilaisia vesihuollon ja jätehuollon toimialoilla, seutu- ja ympäristötiedon ja tukipalvelujen tulosalueilla sekä ohjauksen ja kehittämisen toiminnoissa ja asiakaspalvelussamme.

Kuinka hyvin tunnet HSY:n?

Tervetuloa meille jo opiskeluaikana!

Haluamme tulla näkyvämmäksi ja tutummaksi työnantajaksi opiskelijoiden keskuudessa. Meillä on kaksi kertaa vuodessa harjoittelujaksot HSY:n tulevaisuuden talenteille. Syksyn harjoittelut käynnistyvät lokakuussa ja kevään harjoittelut maaliskuussa. Molemmille harjoittelujaksoille avataan harjoittelupaikkahaku, minkä aikana lähetetyt hakemukset huomioidaan valinnoissa. Meillä työskentelee vuosittain 60-80 kesätyöntekijää. Kesätyöhakumme käynnistyy 24.1.2024.


Hae meille töihin!

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme

Tutustu myös työntekijöidemme tarinoihin verkkosivuillamme.

Tutustu työntekijöidemme tarinoihin




Miten HSY:n nelihenkiselle joukkueelle kävi Pohjois-Amerikan suurimmassa vesialan konferenssissa järjestetty Operations Challenge -kilpailussa?

Lue täältä lisää





Related jobs

Lue lisää samankaltaisia artikkeleita

Meillä töissä: Tiina, putkimestari

Järvenpäässä asuva Tiina Lehtimäki tutustui HSY:n toimintaan opiskelujensa aikana: – Opiskelin Metropoliassa energia- ja ympäristötekniikkaa. Opintojen aikana kävimme vierailulla pari kertaa HSY:llä ja kuulimme myös erilaisia esitelmiä organisaation toiminnasta. Sitä kautta HSY:stä jäi mielikuva vesihuoltoalan mielenkiintoisena ja isona toimijana.
Lue lisää