Volvo Construction Equipment Finland Oy

Volvo Construction Equipment Finland Oy

Tietoa yrityksestä

Volvo Group:in menestys perustuu eri kuljetusratkaisuihin. Tarjoamme kuorma-autoja, linja-autoja, maansiirto- ja työkoneita, energiaratkaisuja laiva- ja teollisuuskäyttöön sekä tukea ja palveluita jotka kasvattavat asiakkaidemme tuotteiden käyttöaikaa ja tuottavuutta. Vuonna 1927 perustettu Volvo-konserni on sitoutunut muovaamaan tulevaisuutta kestävien liikenne- ja infrastruktuuriratkaisuiden avulla. Konserni tarjoaa lukemattomia uramahdollisuuksia johtavien brändiensä alla jotka kaikki jakavat yhteiset arvot luottamus, intohimo, suorituskyky, muutos sekä asiakastyytyväisyys.

www.volvogroup.com/career

Volvo Construction Equipment on kansainvälinen yritys, jota ohjaavat intohimo, uteliaisuus sekä päämäärämme: rakentaa maailma jossa haluamme elää. Uskomme, että vain mielikuvituksen ja tiimityön avulla voimme kehittää maailmaa, joka on puhtaampi, älykkäämpi ja yhtenäisempi. Yrityskulttuurimme heijastaa tätä ajatusta asiakkaillemme, työntekijöillemme sekä tavarantoimittajillemme osoittamamme huolenpidon ja luottamuksen kautta. Ihmiset ovat liiketoimintamme ytimessä. Vahvojen, lahjakkaiden, uteliaiden ja innovatiivisten ihmisten verkoston kautta olemme pystyneet rakentamaan tietä kohti kestävämpää tulevaisuuta. Globaali rakennusteollisuus on areenamme ja työntekijämme suurin voimavaramme.

Volvo Construction Equipment Finland Oy:llä on vahva asema Suomen markkinoilla vajaan 200 hengen henkilöstöllään. Liikevaihto vuonna 2021 oli 128 miljoonaa euroa. Lisätietoja löydät osoitteesta www.volvoce.fi

 

Voimme jatkossakin erottua alan johtajista vain meitä eteenpäin vievien ihmisten avulla. Tule osaksi tiimiämme ja auta meitä rakentamaan huomista.

Yritysprofiilin tyyppi: 
Työnantaja
Yrityksen koko: 
100 - 249 henkilöä

Ota yhteyttä: 

Mira-Maria Salo 
henkilöstöhallinto, rekrytointi
0409226731

Yrityksen sijainnit