Skip to main content

Kunnossapitoasentaja

Asiakassuhteiden hallinta
- On vastuussa asiakastyytyväisyydestä palvelun laadun sekä kohteessa tapahtuvan säännöllisen, ennakoivan ja täsmällisen viestinnän avulla (esimerkiksi vikakäyntien ennakoidut alkamisajat ja suoritetut työt).
- On vastuussa täsmällisestä ja reaaliaikaisesta suoritettujen töiden raportoinnista (laitetasolla), jotta varmistetaan e-Optimumin ja Customer Notificationin oikeellisuus.
- Vastaa erinomaisten suhteiden ylläpidosta asiakkaisiin, yhteyshenkilöön ja kohteessa oleviin loppukäyttäjiin toteuttamalla Ambassador-asennetta.
- Vastaa laitteiden turvallisuudesta ja suorituskyvystä.
- Vastaa kohdeympäristön hallinnasta huoltotoimien aikana.
- Vastaa kohteen riskien tunnistamisesta ja niiden viestinnästä työnjohtajalle.
- Vastaa välittömiin toimenpiteisiin ryhtymisestä kohteessa sekä ongelman kertomisesta eteenpäin, jos tunnistaa suuren riskin.
- Vastaa suunnittelemattomien korjaustöiden tunnistamisesta laitetarpeiden pohjalta, yhteyden ottamisesta kohteen yhteyshenkilöön, hänen hyväksyntänsä hankkimisesta, jos työ ei sisälly sopimukseen, sekä työn suorittamisesta.

Huoltotoiminnot
-Vastaa loppukäyttäjien ja kohteen turvallisuudesta.
-Vastaa työskentely-ympäristön turvallisuudesta.
- On vastuussa työmenetelmien turvallisuudesta ja tehtävien toteutuksesta huolto- ja turvallisuusohjeiden mukaisesti.
- Vastaa huoltokäyntien toteuttamisesta (suunniteltu kunnossapito, vikakäynnit ja korjaustyöt) aikataulun ja aikarajojen (vikakäynti), laatustandardien, aikavarausten ja prosessien mukaisesti.
- On vastuussa oman työkuormansa tehokkaasta suunnittelusta yhdessä huollon työnjohtajan kanssa.
- Vastaa myyntimahdollisuuksien esittämisestä työnjohtajalle.
- Vastaa suoritettujen töiden erittäin täsmällisestä ja oikea-aikaisesta raportoinnista prosessin mukaisesti.
- On vastuussa tuntikirjausten toimittamisesta toteuman mukaisesti.
- On vastuussa lähivarastonsa hallinnasta (kuten hyllytyksestä, inventoinnista ja varastosiirroista), varaosatarpeiden tunnistamisesta sekä varaosapyynnöistä työnjohtajalle.
- On vastuussa huollon työkalujen, auton, mittalaitteiden jne. turvallisesta ylläpidosta ja säilytyksestä hyvässä kunnossa.
- Osallistuu tuotteiden, menetelmien ja turvallisuuden jatkuvaan parantamiseen antamalla palautetta PCM-organisaatiolle ja työnjohtajalle.
Johtaminen/Henkilöstöjohtaminen
- On vastuussa keskeisten tietojen säännöllisestä viestinnästä työnjohtajalle.
- On vastuussa siitä, että tuntee kaikki seikat hissistä ja siihen liittyvästä teknologiasta, ja vastaa ehdotettuun koulutukseen osallistumisesta.
- Voidaan edellyttää työnjohtajan nimeämien henkilöiden kouluttamista tai valmentamista.

Keskitymme KONEella luomaan innovatiivista ja yhteistyöhön perustuvaa työskentelykulttuuria, jossa jokaisen panosta arvostetaan. Työntekijöiden sitoutuminen on meille avainasemassa, ja rohkaisemme jokaista osallistumaan ja jakamaan tietoa ja ideoita. Yritysvastuu on oleellinen osa yrityskulttuuriamme ja päivittäisiä toimiamme. Noudatamme eettisiä liiketoimintamenettelyitä ja pyrimme kehittämään yhdessä tekemisen kulttuuria, jossa työntekijät luottavat toisiinsa ja kunnioittavat toisiaan ja jossa hyvät suoritukset huomioidaan. Erinomaisena työpaikkana olemme ylpeitä voidessamme tarjota erilaisia kokemuksia ja mahdollisuuksia, joiden avulla saavutat ura- ja henkilökohtaiset tavoitteesi ja voit elää terveellisesti ja tasapainoisesti.

Lue lisää www.kone.com/careers

KONE vaikuttavuus

KONE synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja yhteiskunnan infrastruktuuriin, luokassa Yhteiskunta.

KONE synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for KONE

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko KONE Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti