Skip to main content

Määräaikainen rekisterinpitäjä, jätehuollon kuljetuspalvelut

Hei, ja tervetuloa HSY:lle töihin! 

Teemme työtä, jolla on yllättävän suuri merkitys.  Huolehdimme siitä, että yli miljoonan pääkaupunkiseudun asukkaan elintärkeät peruspalvelut - vesi- ja jätehuolto - toimivat mahdollisimman kestävästi nyt ja tulevaisuudessa. Tuotamme myös monipuolista ympäristötietoa, jonka avulla elinympäristöämme voidaan parantaa. 

Haemme Helsinkiin jätehuollon kuljetuspalveluihin määräaikaista 

REKISTERINPITÄJÄÄ 1.1.2025-31.12.2027 

Me jätehuollon kuljetuspalveluissa vastaamme noin miljoonan asukkaan jätteiden keräyksestä ja kuljetuksesta pääkaupunkiseudulla ja Kirkkonummella. Tulet työkaveriksemme jätehuoltoasiamiesten tukitiimiin 23 hengen kuljetuspalvelujen yksikköön. 

Tehtäväsi sisältää jätehuoltomääräyksistä haettujen poikkeamislupahakemuksien käsittelyn sekä päätöksien valmistelun. Tiimin jäsenenä rekisterinpitäjä osallistuu myös raportoidulla tiedolla tehtävään valvontatyöhön niin jätehuoltomääräyksien kuin tilatun tyhjennystyön osalta. 

Keskeisiä tehtäviäsi ovat

  • ylläpitää jätelain 143 §:n mukaista rekisteriä jätteen kuljetuksista ja biojätteen käsittelystä kiinteistöllä
  • kunnalliseen jätehuoltojärjestelmään kuulumattomien kiinteistöjen kontaktointi ja liittäminen järjestettyyn jätehuoltoon
  • erilliskeräysvelvoitteiden toteutuminen kiinteistöillä - valvonta ja liittämiset sekä valvontatyön koordinointi muun muassa kompostitarkastukset. 

Edellytämme

  • soveltuvaa alempaa korkeakoulututkintoa tai toisen asteen koulutusta ja 3 vuoden työkokemusta vastaavan tyyppisistä tehtävistä
  • itseohjautuvuutta, oma-aloitteisuutta ja kykyä viedä asioita eteenpäin
  • hyviä organisointitaitoja ja tarkkuutta
  • kykyä työskennellä tiimissä ja itsenäisesti. 

Tehtävässä on eduksi hyvä Excel-osaaminen. Ymmärrät ja osaat hyödyntää digitalisaation tarjoamia mahdollisuuksia ja näet jatkuvan kehityksen mahdollisuutena.  

Tarjoamme

  • Olemme vakaa ja vastuullinen työnantaja, joka pyrkii aina parempaan. Meillä viihdytään usein pitkään, sillä isona toimijana työtehtäviemme kirjo ja työnkuvien monipuolisuus on valtaisa.
  • Huolehdimme ympäristön ohella myös työntekijöidemme hyvinvoinnista. Henkilöstöetuihimme kuuluvat muun muassa HSL:n työsuhdematkakortti, Epassin lounas-, liikunta-, kulttuuri- ja hierontaetu sekä henkilöstön harrastuskerhotoiminta. Tutustu tarkemmin henkilöstöetuihimme ja työskentelyyn HSY:llä verkkosivuillamme.
  • Tueksesi asiantuntevat kollegat sekä monialaisen työyhteisömme osaamisen. Otamme innolla vastaan sekä uudet että kokeneet ammattilaiset. Meillä pääset työskentelemään merkittävässä ympäristöalan organisaatiossa yhteiskunnallisesti tärkeiden tehtävien parissa. Tarjoamme tilaisuuksia kasvaa ja kukoistaa ja olemme aina yhtä iloisia, että valitsit juuri meidät. 

Tehtäväkohtainen palkka on 2608,04 €/kk, jonka lisäksi on mahdollista saada työkokemuksen perusteella työehtosopimuksen mukainen ammattialalisä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Kati Siekkinen, [email protected].

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi verkkosivujemme hakulomakkeella viimeistään 30.10.2024.  

Työpaikan osoite: Ilmalantori 1, 00240 Helsinki 

Työnantajalupauksemme jokaiselle työntekijällemme on:
Välitämme ympäristöstämme ja toisistamme. Kehitämme toimintaamme ja itseämme. Teemme yhdessä maailman kestävimmän kaupunkiseudun. 

Tutustu työntekijöidemme uratarinoihin verkkosivuillamme. 

 

Hakuaika alkaa: 11.10.2024 08:00 Hakuaika päättyy: 30.10.2024 23:59

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti