Luo työlläsi iloa jokaiseen päivään ja tule palveluvastaavaksi henkilöstöravintolaan Itä-Helsinkiin. Lounasravintolamme on pieni henkilöstöravintola, jossa pääset työskentelemään itsenäisesti, toteuttamaan itseäsi ja tekemään töitä monipuolisesti. Lounastajia meillä käy päivittäin noin 40.
Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen.
Laatu on intohimona tehtävässäsi
Palveluvastaavana vastaat asiakaspalvelun sujuvuudesta ja keittiön toiminnasta itsenäisesti. Valmistat asiakkaillemme houkuttelevat ja herkulliset ruokatuotteet reseptien mukaan ja hoidat keittiön hallinnollisia tehtäviä kuten raaka-ainetilauksia ja laskutusta. Lisäksi tehtäviisi kuuluu kassatyöskentely,astiahuolto ja puhtaanapito sekä hävikin hallinta. Ruuhka-aikoina mahdollisuus saada lisäapua kaveriksi.
Tarjolla tänään – mahtava lauma
Olemme luotettava ja vakaa työnantaja. Esihenkilösi varmistaa, että saat työhösi hyvän perehdytyksen ja että onnistut työssäsi. Meillä et jää yksin, vaan sinulla on koko lauman tuki.
Tarjoamme sinulle hyvät henkilöstöedut: mm. työkengät kerran vuodessa ja ePassi -rahaa 100 €, lomaosakkeiden käyttömahdollisuuden sekä kattavan työterveyshuollon. Huomioimme työntekijöidemme onnistumisia sekä tuemme laumasi yhdessä tekemistä laumarahalla.
Etsimme Can Do -asennetta!
Sinulla tulisi olla alan koulutus (kokki) ja vähintaan kaksi vuotta työkokemusta vastaavanlaisesta itsenäisestä ja vastuullisesta tehtävästä. Olet hyvän ruoan valmistaja ja joustavan asiakaspalvelun ammattilainen. Teet mielelläsi kaikkia ravintolan työtehtäviä ja toimit joustavasti nopeastikin muuttuvissa tilanteissa.
Pärjäät työssäsi suomen kielellä, englannin kielen taito katsotaan eduksi. Työtehtävässä tarvitset hygieniapassin ja IT-taitoja.
Tee laumasta kokoaan suurempi
Lähetä hakemuksesi viimeistään 13.10.2024. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja palkkaamme sopivan henkilön heti sellaisen löydettyä.
Rakastatko urheilu- ja musiikkitapahtumia? Olympiastadion tarjoaa ravintola- ja tapahtuma-alan ammattilaisille ainutlaatuisen mahdollisuuden olla mukana tuottamassa suurien tunteiden tilaisuuksia. Tapahtumapäällikkö Jani Immonen listaa syitä hakea mukaan.
Tu Dinh ehti tehdä työtään sairaalakeittiössä reilun vuoden, kun työnantaja jo palkitsi hänet juhlavassa gaalassa. Onnistumisen taustalla on paitsi kova työ, myös oman lauman ja esihenkilön vankkumaton tuki.
Compass Group palkitsi syksyllä työntekijänsä Be A Star -palkinnoilla seitsemässä eri kategoriassa. Rohkea uudistaja -palkinnon napannut ravintolapäällikkö Tuomas Järveläinen kertoo, millaista on työn arki palkintojen takana.