Skip to main content

Ravintolapäällikkö Porvoon Campukselle

Huomio Porvoon seutu! Rakennamme uutta ravintola-ammattilaisten laumaa Porvoon Campuksen ravintolaamme
Olisitko sinä etsimämme ravintolapäällikkö?

Jos sinulle tärkeitä arvoja ovat rehellisyys, avoimuus, luottamus ja turvallisuus – liity laumaan, jossa ammattitaitoasi ja luonnettasi arvostetaan.

- Toimipaikka on ravintola Porvoon Campus, Taidetehtaankatu 1, 06100 Porvoo

- Työsuhteen muoto on vakituinen ja kokoaikainen

- Pääsääntöinen työaika on arkisin klo 7-15.30 välillä

- Työt alkaa lokakuun alkupuolella tai sopimuksen mukaan.

Meidän laumamme tarjoaa elämyksiä päivittäin hyvän ruoan parissa

Avaamme lokakuun loppupuolella ravintolan Porvoon Campukselle, jossa opiskelee sekä Haaga-Helian että Laurean opiskelijoita. Opiskelijoiden lisäksi campuksen ravintolassa lounastaa oppilaitosten henkilökuntaa sekä muita alueella liikkuvia asiakkaita. Tarjoamme asiakkaillemme päivittäin maukasta ruokaa ja hyväntuulista palvelua aamiaisella, kahvilassa, lounaalla ja edustustilaisuuksissa. Lounastajia käy päivittäin arviolta noin 200. Upea kolmen hengen tiimimme koostuu kokista, ravintolatyöntekijästä ja ravintolapäälliköstä.

Tee laumasta kokoaan suurempi

Ravintolapäällikön työsi  on itsenäistä, kehittävää ja haastavaa sekä erittäin palkitsevaa. Kun työ on tehty hyvin, laumasi ja asiakkaasi hymyilevät ja haluavat tulla palveltavaksemme seuraavanakin päivänä.

Vastaat kokonaisvaltaisesti ravintolamme toiminnasta sekä asiakasyhteistyöstä. Toimit osallistuvana esimerkkinä henkilöstöllesi ja kasvoina palvelulle asiakkaillemme. Päivittäisen työn organisointi ja henkilöstön laumanjohtajana toimiminen ovat tärkeä osa tehtävääsi. Varmistat työssäsi asiakassopimuksen mukaisen toiminnan toteutumisen laadukkaasti ja tehokkaasti. Pääset ottamaan vastuuta laumasi hyvinvoinnista ja turvallisuudesta ja johdat heitä itsenäisesti.

Loistaisitko laumassamme

Sinulla on tehtävään sopiva koulutus ja aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä tulosvastuullisena esihenkilönä. Olet innostava ja tasapuolinen laumanjohtaja ja johdat laumaasi omalla positiivisella esimerkilläsi aina huippusuorituksiin. Asiakkaidemme kanssa toimiminen sekä palveluiden myynti ja markkinointi ovat sinulle luontaista. Olet rohkea uudistaja.

Sinulla on erinomaiset vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaidot sekä joustava ja positiivinen asenne. Olet organisointikykyinen etkä pelkää tarttua käytännön työhön. Sinulla on sujuvat it-taidot ja kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi. Tehtävään valitun tulee olla taustaltaan nuhteeton, sillä läpimennyt turvaselvitys on edellytys työsuhteen starttaamiselle.

Tarjolla tänään – mahtava lauma

Pidämme huolta turvallisesta työympäristöstä ja takaamme, että toimimme sinulle vastuullisena työnantajana. Asiakkuuspäällikkö Tea lupautuu huolehtimaan, että sinut perehdytetään hyvin. Oma kolmen hengen tiimisi lisäksi saat työkavereiksi huikean joukon muita ravintoloiden ravintolapäälliköitä, joiden kanssa pääset tekemään yhteistyötä. Lisäksi talossamme toimii kaikkein toimipaikkojen keskitetty tukitiimi, jolta saat aina tarvittaessa apua esihenkilötehtäviisi. Pääset heti työsuhteesi alussa osallistumaan Esihenkilöiden perehdytyspäivään, jossa saat hyvän startin työhösi. Compasslauma ympärilläsi tukee kehittymistäsi ja vie sinua urallasi eteenpäin. 

Katso video tunnelmastamme!

Tarjoamme sinulle hyvät henkilöstöedut: mm. työkengät kerran vuodessa ja ePassi -rahaa 100€, lomaosakkeiden käyttömahdollisuuden sekä kattavan työterveyshuollon. Huomioimme työntekijöidemme onnistumisia sekä tuemme laumasi yhdessä tekemistä tiimirahalla.

Löydä oma laumasi ja tule tekemään kanssamme herkullista arkea Porvoon Campuksen asiakkaille!

Hae mukaan viimeistään 16.9.2024. Voimme haastatella jo hakuaikana ja saatamme palkata heti sopivan henkilön löydyttyä.  Työ alkaa sovitusti lokakuun aikana.

Lue meistä lisää: compass-group.fi

Tee laumasta kokoaan suurempi

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti