Jos sinulle tärkeitä arvoja ovat rehellisyys, avoimuus, luottamus ja turvallisuus – liity joukkoon, jossa ammattitaitoasi ja luonnettasi arvostetaan.
- Toimipaikka sijaitsee Pokantie 541, 99250 Kiistala - Työsuhteen muoto on vakituinen ja kokoaikainen - Pääsääntöinen työaika on klo 5.45 / 6.45 - 13.15 / 14.15 välisenä aikana, Olemme avoinna vuoden jokaisena päivänä - Työ alkaa 6.1.20245 tai sopimuksen mukaan. - Palkkahaarukka 2300-2500 euroa.
Meidän laumamme tarjoaa elämyksiä päivittäin hyvän ruoan ja palvelun parissa
Tervetuloa, astu sisään ja liity mukavaan yhdeksän hengen laumaamme. Meidän toimipaikan alueella on kolme ravintolaa ja yksi jakelukeittiö sijaitsee maan alla.
Työtehtävät ovat varsin monipuoliset. Työtehtäviin kuuluvat esimerkiksi asiakaspalvelu ja kassatyöskentely, vitriinituotteiden valmistus, lounassalaattien valmistus, leipominen sekä keittiön muut aputyöt.
Näillä ominaisuuksilla pärjäät tehtävässä
Pidämme tärkeänä tehtävään soveltuvaa koulutusta, mahdollinen työkokemus katsotaan eduksi. Etsimme tiimiimme joustavaa työkaveria, joka haluaa, että tiimimme onnistuu. Työtehtävässä tarvitaan hygieniapassi ja suomenkielen osaamista, lisäksi tarvitset ajokortin ja työturvallisuuskortin. Työ sisältää myös yksintyöskentelyä maan alla sijaitsevassa ravintolassamme.
Tullessasi valituksi maksamme sinulle 1000 € bonuksen. Saat 500 € ensimmäisen 6 kuukauden jälkeen ja toisen 500 € 12 kuukauden työsuhteen jälkeen, kun sovitut työvuorot toteutuvat.
Tarjolla tänään – mahtava lauma
Olemme luotettava ja vakaa työnantaja. Esihenkilösi Janita ja koko laumasi varmistavat, että saat hyvän perehdytyksen ja onnistut työssäsi.
Tarjoamme sinulle hyvät henkilöstöedut: mm. työkengät kerran vuodessa ja ePassi -rahaa 100€, lomaosakkeiden käyttömahdollisuuden sekä kattavan työterveyshuollon. Huomioimme työntekijöidemme onnistumisia sekä tuemme laumasi yhdessä tekemistä laumarahalla.
Lähetä hakemuksesi viimeistään 31.12.2024. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja palkkaamme heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa ravintolapäällikkö Janita Laajala, arkisin klo 9-14, puh 040 704 4207.
Tu Dinh ehti tehdä työtään sairaalakeittiössä reilun vuoden, kun työnantaja jo palkitsi hänet juhlavassa gaalassa. Onnistumisen taustalla on paitsi kova työ, myös oman lauman ja esihenkilön vankkumaton tuki.
Rakastatko urheilu- ja musiikkitapahtumia? Olympiastadion tarjoaa ravintola- ja tapahtuma-alan ammattilaisille ainutlaatuisen mahdollisuuden olla mukana tuottamassa suurien tunteiden tilaisuuksia. Tapahtumapäällikkö Jani Immonen listaa syitä hakea mukaan.
Compass Group palkitsi syksyllä työntekijänsä Be A Star -palkinnoilla seitsemässä eri kategoriassa. Rohkea uudistaja -palkinnon napannut ravintolapäällikkö Tuomas Järveläinen kertoo, millaista on työn arki palkintojen takana.