Skip to main content

Toimipisteen esihenkilö Skanska Rental -konevuokraamoon

Haemme myynnillistä esihenkilöä Skanska Rental -toimipisteeseen Tampereelle

Tässä on rakennuskalustoa tuntevalle ainutlaatuinen tilaisuus siirtyä vastuulliseen esihenkilötehtävään vankalla taustatuella! Viihdyt tehtävässä, jos tunnet kutsumusta myyntiin, ihmisten johtamiseen ja asiakasymmärrykseen.

Tulevan eläköitymisen johdosta haemme uutta esihenkilöä johtamaan Tampereen Skanska Rental -konevuokraamon toimintaa. Skanska Rental tarjoaa luotettavaa ja asiantuntevaa kalustopalvelua rakentamiseen ympäri Suomen, niin Skanskan omille työmaille kuin ulkopuolisille rakentajillekin. Vuokraustoiminnan lisäksi palvelumme kattaa tarvittaessa kaiken suunnittelusta kuljetukseen ja kaluston asennukseen.

Roolisi toimipisteen esihenkilönä

Huolehdit arjen sujuvuudesta järjestelmällisellä, tuloshakuisella ja aktiivisella otteellasi. Toimit asiakasrajapinnassa hoitaen sekä myyntiä että asiakaspalvelua varmistaen toiminnan kannattavuuden ja korkean asiakastyytyväisyyden. Vastuullasi on toimipisteen kalustonvuokraus kokonaisuudessaan sisältäen kalustonhallinnan ja -kunnossapidon.

Olet kannustava esihenkilö nelihenkiselle tiimillesi. Vastuullasi on myös huolehtia meille erityisen tärkeistä asioista: ympäristöstä ja työturvallisuudesta. Eteenpäin pyrkivällä asenteellasi tuot mielelläsi vauhtia arjen pyörittämiseen ja liiketoiminnan kasvattamiseen. Työnkuvaa voidaan tarkentaa osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Työn luonne edellyttää läsnäoloa toimipaikassamme. Toivottu aloitus tehtävässä on syyskuussa tai sopimuksen mukaan.

Liity asiantuntevaan joukkoomme!

Pääset osaksi matalahierarkista ja ammattitaitoista joukkoa, jossa sinua, asiantuntemustasi ja työtäsi arvostetaan ja jossa onnistumiset ovat yhteisiä. Työlläsi mahdollistat sen, että asiakkaamme saavat käyttöönsä luotettavaa kalustoa ja pääsevät keskittymään omaan ydinliiketoimintaansa - rakentamiseen. Kalustomme on mukana projekteilla ja työmailla, jotka jäävät elämään viihtyisinä koteina, alueita yhdistävinä teinä ja siltoina sekä vaikuttavina moderneina julkisina tiloina.

Taidot ja vaatimukset

Mitä toivomme sinulta?

  • Laajaa teknistä ymmärrystä rakennuskalustosta ja perusymmärrystä rakentamisen toimintaympäristöstä
  • Näyttöjä menestyksellisestä esihenkilötyöstä ja myynnistä
  • Soveltuvaa koulutusta (esim. kaupallinen tai tekninen) tai kokemuksen kautta kerrytettyä valmiutta menestyä tässä tehtävässä
  • Hyviä kirjallisia ja suullisia viestinnällisiä valmiuksia suomeksi ja englanniksi
  • Arvojemme kokemista omaksesi.

Tule mukaan rakentamaan parempaa yhteiskuntaa - meillä työsi jää elämään!

Lisätietoja tehtävästä:

Aluepäällikkö Kyösti Sandell (p. 046 922 9540, [email protected]) kertoo mielellään lisää tehtävästä ja tiimistä.

Haku päättyy 19.8.2024, mutta ethän suotta odota viimeiseen hakupäivään, sillä käynnistämme haastattelut jo hakuaikana. Ilmoitathan hakulomakkeella myös palkkatoiveesi. Kuullaan pian!

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Toimipisteen esihenkilö Skanska Rental -konevuokraamoon

Tampere
Kokopäiväinen

Julkaistu 08.08.2024

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti