Skip to main content

Vuoropäällikkö ja kylmäkkö kylmän puolen keittiöön

Huomio Helsinki! Lähde mukaan laumaamme rakentamaan uutta pohjoismaista ravintolamaailmaa. Tarvitsemme edustustilauksiin kylmän puolen vuoropäällikköä ja kylmäkköä.

 

 

Meidän laumamme tarjoaa asiakkaille innovatiivisiä elämyksiä

 

Olemme nostamassa merkittävän finanssitalon ravintolamaailman uuteen loistoonsa. Asiakkaamme arvostavat maukasta ruokaa ja henkilökohtaista palvelua. Vastaamme kansainvälisessä toimintaympäristössä ravintolamaailman muuntautumiskykyisestä ja elävästä lounasravintolasta, kokoustarjoiluista, erilaisista tapahtuma- ja juhlatilaisuuksista ja edustusravintolasta. Lounasasiakkaita meillä käy noin 1200 henkilöä päivittäin ja lisäksi on paljon korkeatasoista tilaustarjoilua. Toimipaikkamme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Vallillassa. Keittiössä teemme työtä 15 ammattilaisen laumassa ja työyhteisömme on savuton.

 

 

Odotamme sinua vuoropäällikön tai kylmäkön tehtävään

 

Vuoropäällikkönä tai kylmäkkönä päätehtävänäsi on valmistaa korkeatasoiset kylmät edustustarjoilut. Vuoropäällikönä johdat lisäksi osaltasi keittiön päivittäistä kylmän puolen ruoanvalmistusta. Kaikessa ruoanvalmistuksessa panostat laatuun ja luot asiakkaille elämyksiä. Arvostat raaka-aineita ja huolehdit hävikin hallinnasta vastuullisesti. Lisäksi vastaat osaltasi keittiön siisteydestä ja omavalvonnasta. Halutessasi pääset myös työskentelemään muissa toimipaikoissa ja oppimaan uutta. Edustuksen tarjoilutilaukset sijoittuvat pääasiassa arkipäiviin, mutta joustoa työajoissa tarvitaan asiakastilausten mukaisesti.

 

 

Mitä odotamme sinun tuovan laumaamme?

 

Sinulla tulee olla aito kiinnostus maittavaan ruokaan, esille laittoon ja makuelämyksen tuottamiseen. Omaat kauniin käden jäljen ja saat annoksen maistumaan herkulliselta. Odotamme sinulta koulutusta ja työkokemusta kylmäkön työstä ja korkeatasoisten tilaustuotteiden valmistuksesta. Vuoropäälliköltä odotamme lisäksi organisoinitkykyä johtaa päivän työtä ja luoda yhteistyötä ravintolan eri toimintojen kanssa. Tärkeintä on, että täydennät persoonallasi laumaamme ja tuot siihen puuttuvan palasen. Olet joustava työtehtävissäsi ja tartut mielelläsi kaikkiin keittiömme työtehtäviin etkä säikähdä kiireisiäkään työpäiviä. Etsimme joukkoomme työstään innostunutta, joka haluaa, että onnistumme yhdessä. Meillä et jää yksin, vaan sinulla on koko lauman tuki.

 

 

Tarjolla tänään – mahtava lauma

 

Meille tärkeitä asioita ovat rehellisyys, avoimuus, luottamus ja turvallisuus. Meillä panostetaan laadukkaaseen työnjohtoon, joten esihenkilösi Lilli ja koko laumasi varmistavat, että saat hyvän perehdytyksen ja onnistut työssäsi.

Tarjoamme sinulle hyvät henkilöstöedut: mm. työkengät kerran vuodessa ja Epassi -rahaa 100 €, lomaosakkeiden käyttömahdollisuuden sekä kattavan työterveyshuollon. Huomioimme työntekijöidemme onnistumisia sekä tuemme laumasi yhdessä tekemistä laumarahalla. Compassilla on paljon ravintoloita ja sinulla on mahdollisuus päästä tekemään töitä myös muissa toimipaikoissa ja oppimaan uutta.

Palkkaa vuoropäällikölle maksamme 3000 € - 3200 € ja kylmäkölle 2400 € - 2600 € / kk kokemuksesi ja osaamisesi perusteella. Kylmäkölle tarjolla on kokoaikainen tai osa-aikainen työ oman elämäntilanteesi mukaan.

 

 

Tee laumasta kokoaan suurempi

 

Hae mukaan viimeistään 28.1.2025. Ilmoitathan hakemuksessa haetko vuoropäällikön vai kylmäkön tehtävää. Työ alkaa maaliskuun alussa tai sopimuksen mukaan. Voimme haastatella jo hakuaikana ja saatamme palkata heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa keittiöpäällikkö Lilli Jyräs puh 050 466 5455 tai sähköposti [email protected].

 

Tästä linkistä voit kurkata, millaisella fiiliksellä Compassilla tehdään töitä.

 

Lue meistä lisää uracompassilla.fi

 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti