Skip to main content

People Flow Planning Expert

- To lead, direct, evaluate, and develop a team of customer service specialists to ensure that the organisation's customer service strategy is implemented effectively, consistently, and according to established guidelines and budgets.
- To support Front Lines globally in providing solutions and specifications on elevator and/or escalator and /or modernisation solutions that meet the customer requirements
- To assure that daily work performed follows generally stated objectives as well as cost-effectiveness and competitiveness and is completed with quality, on time and within budget.
- To manage general communication and collaboration with FL representatives and with other Supply line departments
- To distribute tasks, FL's responsibilities and level the daily workload, if needed.
- To manage directly special requests from FLs or help CS Specialists to answer
- To follow new release processes (DL, OF, K Milestone) and manage piloting processes

Keskitymme KONEella luomaan innovatiivista ja yhteistyöhön perustuvaa työskentelykulttuuria, jossa jokaisen panosta arvostetaan. Työntekijöiden sitoutuminen on meille avainasemassa, ja rohkaisemme jokaista osallistumaan ja jakamaan tietoa ja ideoita. Yritysvastuu on oleellinen osa yrityskulttuuriamme ja päivittäisiä toimiamme. Noudatamme eettisiä liiketoimintamenettelyitä ja pyrimme kehittämään yhdessä tekemisen kulttuuria, jossa työntekijät luottavat toisiinsa ja kunnioittavat toisiaan ja jossa hyvät suoritukset huomioidaan. Erinomaisena työpaikkana olemme ylpeitä voidessamme tarjota erilaisia kokemuksia ja mahdollisuuksia, joiden avulla saavutat ura- ja henkilökohtaiset tavoitteesi ja voit elää terveellisesti ja tasapainoisesti.

Lue lisää www.kone.com/careers

KONE vaikuttavuus

KONE synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja yhteiskunnan infrastruktuuriin, luokassa Yhteiskunta.

KONE synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for KONE

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko KONE Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

People Flow Planning Expert

Hyvinkää
Espoo
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 14.09.2024

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti